Handla Ekologisk Skäggolja Här

From McDonogh 35 Historical Archive
Jump to: navigation, search

En skäggolja har flera funktioner i ett: den ger fukt och näring until både skägget och huden under (så kallad skäggbotten). Det kommer att minska kluvna toppar och knutar, och då behöver du inte trimma det så ofta för att det ska se bra ut. Allt som allt så kommer ditt skägg se snyggare och renare ut. Beard Brother Beard Oil är en a hundred% ekologisk handtillverkad skäggolja. Precis som för de flesta andra vegetabiliska oljor rekommenderar vi kallpressad olivolja av kvalitén additional virgin om du vill använda den som skäggolja.

Denna produkt tillhör en serie med massvis med andra produkter för skäggvård. Oljan ser until att huden håller sig frisk, och ger samtidigt skägget en riktigt fin lyster. Jag brukar raka av mig skägget när det fastnar i dragkedjan på mina jaktkläder, kanske det går att undvika med en bra skäggolja då lösgörandet av skäggstråna blir lättare men det är fan så skönt att slippa skiten ibland.

Som bärande olja använder den här skäggoljan Jojobaolja(Simmondsia chinensis) och Arganolja som jag båda skrev om ovan. Skäggolja doftar gott. Många som har skägg upplever att huden snabbt blir torr. Om man har ett längre skägg kan med fördel en skäggkam eller skäggborste användas för att lättare kunna fördela det i hela skägget. Skäggoljan är inte kladdig utan absorberas snabbt av hud och hår och är speciellt framtagen för dig med känslig hud.

Det viktigaste är att du använder tillräckligt mycket olja för att täcka hela skägget. Det är faktiskt så att oljorna tränger in i skäggstrået och gör att det känns mjukare. Denna naturliga, parabenfria lösning ger en toppkvalitetsblandning av ingredienser som kan hjälpa till att se till att ditt skägg absolut lyser och sticker ut. Skäggolja består av 2 huvudingredienser, bärande olja och essentiell även kallad esoterisk olja som har olika uppgifter.

Det är helt enkelt en så viktig del vid skötseln av skägget att det inte går att förbise från fördelarna. Dock inte helt luktfri då det skulle kunna förstöra oljans egenskaper, så doften av denna olja är: olja. Fortsätt med att lyfta skägget med fingrarna som en kam och massera in skäggoljan underifrån. Tillsätt 10 till skäggvård 15 droppar doftolja until varje deciliter basolja.