45 Skäggoljor Från 169 kr

From McDonogh 35 Historical Archive
Jump to: navigation, search

lissoni" style="max-width:410px;float:left;padding:10px 10px 10px 0px;border:0px;">Skäggolja är ett populärt och effektivt sätt att återfukta ditt skägg, och hjälper until att motverka lång skäggväxt att torka ut och se ut som en gammal borste. Mycket trygg i både min manlighet och min doft, som mest var mitt skägg ca 35 cm långt. Man kan säga att det ändrar konsistensen på skägget, från att vara en vild buske till välansad en. Tovor håller du enkelt borta och skägget ser automatiskt enhetligt och välskött ut. Här hittar du vårt utbud av skäggoljor som mjukar upp skäggstrån och ger skägget en hälsosam lyster.

Bra dofter till ekologisk skäggolja är lite träiga och skogiga dofter som Enbär , Atlasceder , Tallbar , Frankincense och Vetivert men kombinationsmöjligheterna är många. Tillskillnad från de flesta märken som säljer skäggprodukter som bara består av en eller två billiga oljor eller ingredienser, har våra produkter en blandning av flera kallpressade oljor och naturaliga ingredienser som enligt vetenskap och forskning är de mest effektiva av naturliga ingredienser.

STEG 2: Arbeta in oljan från botten av skägget för att återfukta huden, och för att mjukgöra & tämja bångstyriga strån och ge skägget lyster. Om du vill använda arganolja som för att vårda skägg och skäggbotten rekommenderar vi att du köper kallpressad icke-rostad olja. Det är inte konstigt att de flesta barberare rekommenderar att du använder produkten dagligen och de flesta skäggbärare har numera skäggolja i hemmet.

En annan hygienrelaterad detalj som kan vara svår att uppmärksamma för en själv är den doft som skägget avger. Nackdelen med att använda tvål, schampoo och balsam som inte är avsedda för just skägg är att de naturliga oljorna som produceras i hårsäckarna försvinner. Beard Oil med Broccoliolja ger ett välvårdat och friskt skägg, samtidigt som den tillför djupgående näring until huden underneath skägget.

En grym skäggolja i en grym förpackning. Skäggolja är nog den mest underskattade skäggprodukten, det är inte särskilt konstigt, vi män är inte vana vid att behöva produkter på det viset. Skägget får further glans och använder du skäggfärg hjälper skäggoljan även till med att intensifiera färgen. Har man ett relativt kort skägg behöver man bara 1-2 droppar. Om man gör det kan man få en olja med precis den doft man själv vill ha. Att göra egen skäggolja är billigare än att köpa skäggolja.